Startsidan

Aktuella länkar

Annonsera/Utgivningsplan

Artiklar

Evenemangsenkäten

Fotbollsbörsen

Idrott och mångfald

Idrottens finansiering

Idrottens konsulter

Idrottsevenemang

Idrottsklubbarnas varumärken

Karins krönika

Kommunrankingen

Nyhetsarkiv

Om oss

Ordlistan

Platsannonser

Podcast

Prenumerera

Professionell Idrott

På gång

Redaktionens tips

Skatteregler

SM i sponsring

Speakers corner

Sponsringsläget i förbunden

Sponsringsskolan

Stefans krönikor

Studentuppsatser

Tidningsarkiv

Tittartoppen

Utbildningar

Witt's Hits

Årssummeringen

MÅNADENS DEBATTÖR

Vilka gynnas av stegrande arenakrav

"Vem ska investera och vem ska betala? I den bästa av världar så lever den kommersiella elitidrotten på egen kraft och den offentliga verksamheten är inriktad på folkhälsoperspektivet. För oss som bor på landsbygden är detta inte så enkelt". Det säger Anna Hed i november månads debattinlägg. Anna är kommunstyrelsens ordförande i Mora kommun.

Klicka här för debattinlägget >

IDROTTSEVENEMANG

Rand

MÅNADENS ARENA Klicka här»

VI FÖLJER


Centrum för idrottsevenemang

- Erbjuder ekonomiskt stöd för bid och utbildningar för att underlätta arrangerandet av internationella idrottsevenemang i Sverige

Dagens industri
- Sveriges ledande affärstidning

Den Osynliga Handen

- Intressant blog om fotboll & affärer som sedan ett antal år drivs av Kristof Vogel.

Fairpay
- Stiftelse som verkar för ökad jämställdhet inom idrotten.
 

Girls in Sport
- Ideell organisation för ökad jämställdhet.

Idrottsforum.org
- Nordiskt forum för idrottsvetenskap

Idrottsplats.se

- Svenska idrottsplatser dokumenterade med foto och fakta av Mats Tallkvist


Riksidrottsförbundet
- Rf:s hemsida med information om och för landets föreningar och specialidrottsförbund 

  

Sveriges Olympiska Kommitté
- SOK:s hemsida med nyheter och OS historia


Tidningen Fokus

- Djupdykande, ständigt utmanande och med en stark journalistisk integritet

Tv.nu
- Komplett guide över sportsändningar i Svenska tv-kanaler

 


Se även under fliken Aktuella länkar

RSS

Prenumerera via RSS

Rand

| Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |

| 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 |

rand

Witt´s Hits December 2016

Witts

rand

01

Aaron Lee Tasjan - Silver Tears

- En ny bekantskap är denna amerikanska artist/låtskrivare som levererar låtar som får mig att tänka på Lennon, Jeff Lynne för att i nästa stund låta som en mörk avskalad Johnny Cash under hans sista år som sedan byter skepnad  och plötsligt får man känslan att flera av dessa låtar hade fungerat med Traveling Wilburys. Det låter splittrat men det är charmen med plattan. Upptäck!!!

Bolag: New West Records.


rand

02

Jack Mack & The Heart Attack Horns - Back To The Shack

- Underbart härlig blandning av blues, soul och rock av detta band med rötter i den amerikanska södern och de inbjuder till party dygnet runt. Alla tricks i blues och soul boken ingår och som x-tra krydda har bandet en blåssektion som skickar en i väggen som ett frimärke. OBS!! Man hittar plattan billigast och snabbast på Amazon.UK. Ni får inte missa denna platta. Bolag: SSR FREEROLL.


rand

03

Rolling Stones - Blue & Lonesome

- Tillbaka till rötterna och och den första platta jag skaffat med Stones på 35 år. ( Tattoo You ) 12 bluesspår som får bandet att låta vitalt och hungrigt på nytt och den  stora överraskningen är Mick Jagger!! Han sjunger och hanterar munspelet som i fornstora dagar och bandet stökar och bökar hela tiden på gränsen att falla ihop men detta är Stones som vi utnämde till The Greatest Rock'n Roll Band In The World i vår ungdom. Bolag: Polydor Records.


rand

04

Sadler Vaden - Sadler Vaden

- Ibland händer det. Hör en låt. Vem är det ? Jason Isbells gitarrist Sadler Vaden. WOW!! 10 strålande melodiösa rocklåtar som jag lyssnar på oavbrutet och en given kandidat på en topp 10 lista av 2016 års bästa plattor. Blanda Big Star med stänk av Cheap Trick och Tom Petty så är ni hemma i Sadler Vadens värld. Vad väntar ni på ???!!! Bolag: Alliance.


rand

05

Neil Young - Peace Trail

- Neil är som vanligt i sin egen värld och går som vanligt sina egna vägar och denna plattan är redan slaktad i de tidningar som inte har lyssnat ordentligt och de är många. Tyckte själv likadant men gav inte upp och efter några lyssningar kryper det fram en platta som växer hela tiden. M.a. o. Underskatta aldrig Neil Young.

Bolag: Reprise Records.


rand

06

Ronnie Dunn - Tattooed Heart

- Dunn är mest känd som ena halvan i Brooks & Dunn som dominerade country listorna i många år. Nu som soloartist med ett par skapliga plattor i ryggen får vi välgjord men förutsägbar popcountry som vi har ledsnat på innan plattan är slut.

Bolag: Big Machine.


rand

07

Various Artists - Do Right Men A tribute To Dan Penn And Spooner Oldham

- En fin hyllning till dessa giganter och artister som har givit oss så många odödliga soulklassiker. I hyllningskören finner vi Bonnie Bramlett, Russell Smith ( Amazing Rhytm Aces ) Donnie Fritts, Jimmy Hall ( Wet Willie ) mfl. Förälskare av Southern Soul är detta ett måste.  Bolag: Zip City Records.


rand

08

Who - My Generation Box

- Debutplattan på 5 cd innehåller 79 spår med originalplattan, singlar b-sidor , alternativa versioner, demos. Ja det mesta de har kunnat gräva fram och Who älskarens våta dröm och det är fortfarande en fantastisk platta som aldrig åldras.

Bolag: Universal.


rand

09

Kate Bush - Before The Dawn

- Hennes stora livecomeback var en enorm succe och på denna 3-cd får vi spektaklet förevigat med all rätt. Materialet är övervägande från plattorna Hounds Of Love och Aerial vilket känns naturligt eftersom hon var färdig med sitt tidiga material när hon senast turnerade 1979. Det kallas visst integritet. En stor artist visar klassen än en gång. Bolag: Rhino Records.


rand

10

Georgie Fame & The Harry South Big Band - Sound Venture

- Min favoritåterutgivning under 2016. Plattan har funnits på cd i Japan och på boxen The Whole World's Shaking och nu äntligen för en mycket billig penning till de flesta men inte i Sverige som inte verkar ge ut den. Varför??? Kvalitet är tydligen ointressant på det stora skivbolaget men musikälskaren hittar denna pärla på nätet. Musiken!!! Ett drömprojekt för Georgie där den engelska jazzeliten samlades och här tolkas bl.a Count Basie klassiker och som x-tra krydda James Brown's enorma Papa's Got A Brand New Bag som får en storbandsälskare att göra vågen. Ut på nätet och skaffa denna bortglömda pärla.  Bolag: Universal.


Klassiker

Annons

Ads

Sport & Affärer utges av Ide´Media. Telefon: 0176 – 22 83 50 Mobil: 070-73 03 521 E-post: kontakt@sportaffarer.se
Sidan skapad av Yelles Webbyrå