Startsidan

Aktuella länkar

Annonsera/Utgivningsplan

Artiklar

Evenemangsenkäten

Fotbollsbörsen

Idrott och mångfald

Idrottens finansiering

Idrottens konsulter

Idrottsevenemang

Idrottsklubbarnas varumärken

Karins krönika

Kommunrankingen

Nyhetsarkiv

Om oss

Ordlistan

Platsannonser

Podcast

Prenumerera

Professionell Idrott

På gång

Redaktionens tips

Skatteregler

SM i sponsring

Speakers corner

Sponsringsläget i förbunden

Sponsringsskolan

Stefans krönikor

Studentuppsatser

Tidningsarkiv

Tittartoppen

Unos krönikor

Utbildningar

Witt's Hits

Årssummeringen

MÅNADENS DEBATTÖR

Pandemin inte över – regeringen måste ge mer stöd för att föreningarna ska klara av att fortsätta

"En uppskattning av ekonomiska konsekvenser för perioden 1 juli till och med september visar att idrottsrörelsen är i behov av stöd på 1 260 miljoner kronor. Regeringen behöver förlänga det krispaket som tar slut 30 juni så att vi kan fortsätta ta vår del i att hjälpa Sverige genom krisen. Det handlar om föreningslivets överlevnad". Det säger Björn Eriksson i juni månads debattinlägg. Björn är sedan år 2015 ordförande för Riksidrottsförbundet.

Klicka här för debattinlägget >

IDROTTSEVENEMANG

Rand

MÅNADENS ARENA Klicka här»

VI FÖLJER


Centrum för idrottsevenemang

- Erbjuder ekonomiskt stöd för bid och utbildningar för att underlätta arrangerandet av internationella idrottsevenemang i Sverige

Dagens industri
- Sveriges ledande affärstidning

Den Osynliga Handen

- Intressant blog om fotboll & affärer som sedan ett antal år drivs av Kristof Vogel.

Fairpay
- Stiftelse som verkar för ökad jämställdhet inom idrotten.
 

Girls in Sport
- Ideell organisation för ökad jämställdhet.

Idrottsforum.org
- Nordiskt forum för idrottsvetenskap

Idrottsplats.se

- Svenska idrottsplatser dokumenterade med foto och fakta av Mats Tallkvist


Riksidrottsförbundet
- Rf:s hemsida med information om och för landets föreningar och specialidrottsförbund 

  

Sveriges Olympiska Kommitté
- SOK:s hemsida med nyheter och OS historia


Tidningen Fokus

- Djupdykande, ständigt utmanande och med en stark journalistisk integritet

Tv.nu
- Komplett guide över sportsändningar i Svenska tv-kanaler

 


Se även under fliken Aktuella länkar

RSS

Prenumerera via RSS

Rand

| Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |

| 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 |

rand

Witt´s Hits Oktober 2017

Witts

rand

01

Chris Hillman - Bidin' My Time

- Vilken comeback!!. Som medlem i Byrds, Flying Burrito Brothers, Manassas och sitt egna Desert Rose Band för att nämna några av denna legends musikaliska utflykter får vi kanske årets bästa countryrock. Vi får nya versioner av några Byrds låtar som låter kanon och naturligtvis är Crosby och McGuinn med och medlemmar från Heartbreakers spelar på större delen av plattan som är producerad av den så tragiskt bortgångne Tom Petty. Skivan avslutas med en fantastisk version av Petty's Wildflower och man vill bara ha mer.  Bolag: Rounder Records.


rand

02

Robert Plant - Carry Fire

- En ny platta är alltid spännande tack vare hans nyfikenhet på olika typer av musik som oftast slutar med en form av världsmusik i hans egna rockformat. Den nya är inget undantag men det börjar bli lite väl förutsägtbart och lite tråkigt. Den stora behållningen är dock hans röst som låter fantastiskt. En platta endast för fansen. Bolag: Nonesuch Records.


rand

03

Turnpike Troubadours - A Long Way From Your Heart

- Den amerikanska folkrockens okrönta kungar som på platta 5 visar varför de är bäst i sin genre. Låtar som knäcker mig rakt igenom de 11 högkvalitativa spåren. Detta är bandet ingen musikälskare ska missa.

Bolag: Bossier City Records.


rand

04

Europe - Walk The Earth

- Tillbaka med sin bästa platta under 2000-talet vilket säger en hel del eftersom de senaste plattorna har hållit hög klass. Bandet har tagit det bästa från 70-talets skitiga rocksound till sitt eget även om man får lite Deep Purple vibbar emellanåt. Bandet låter bättre än någonsin och det är glädjande att Joey Tempest sångmässigt är tillbaka i toppform vilket gör plattan så bra. Bolag: Silver Lining Music.


rand

05

PP Arnold - The Turning Tide

- Vi fick vänta i 47 år på denna platta. Efter ett par hits 1967-68 och samarbete med Small Faces påbörjades hennes platta 3 med Barry Gibb som producent och 8 spår spelades in när han måste hoppa av och in kom Eric Clapton med medlemmar som senare blev Derek- Dominos +Rita Coolidge mfl. Ingenting hände med den färdiga plattan och bolagsbråk gjorde att den aldrig kom ut tills nu och denna är nu äntligen tillgänglig och resultatet är en soulig rockplatta av högsta klass och de 3 spåren med Clapton är mycket bra. Missa inte!!!  Bolag: Kundalini Music.


rand

06

Black Country Communion - BCCIV

- Det var 5 år sedan Bonamassa, Bonham, Hughes och Sherinian gav oss sin tunga 70-talsrock med klara influenser från Zeppelin och Purple. Vi får samma omgång på nytt och de gör det med både finess och fantasi och det är rakt igenom ett måste för alla älskare av klassisk hårdrock. Bolag: Mascot Records.


rand

07

Larry Campbell & Teresa Williams - Contraband Love

- Det äkta paret följer upp sin fina 2015 debut med en ännu bättre platta som innehåller en blandning av countryrock med stänk av folk och soulinfluenser. Denna kanonplatta kryddas av den enorma countrysoul balladen When I Stop Loving You som Campbell skrev tillsammans med STAX legenden William Bell. Musik blir sällan bättre än så här.  Bolag: Red House Records. 


rand

08

Original Soundtrack - The Vietnam War

- 2-cd med 38 spår som speglar musiken de amerikanska soldaterna upplevde under detta det första TV och Rockmusik kriget. Låtar av Dylan, Stones, Beatles, Hendrix, Byrds, Creedence, Simon-Garfunkel mfl. mfl. Spåren på denna platta ingår i den mycket omtalade dokumentärserien på 18 timmar över 10 avsnitt som man hoppas kommer att sändas i en svensk kanal snarast eftersom den blir tillgänglig på dvd och b-ray inom kort.  Bolag: Universal.


rand

09

Weather Station - Weather Station

- Detta är mycket begåvat och spännande. Den kanadensiska singer/songwritern Tamara Lindeman som går under namnet Weather Station har på sin platta 4 gjort en mer rockorienterad platta eftersom folkmusik genren har suttit som klistrad på henne. Utan tvekan en fantastisk artist och att influenser från Joni Mitchell hörs höjer bara intrycket av denna utmärkta platta. Bolag: Paradise Of Bachelors.


rand

10

JD McPherson - Undivided Heart & Soul

- Influenserna från den tidiga rockmusiken med lite rockabilly stänk i en busigt stökig produktion med vilda skränigt skramlande gitarrer lyser upp höstmörkret i denna rockplatta som förmodligen blir ännu bättre live. Detta är hur kul som helst.

Bolag: New West Records.


Klassiker

Annons

Ads

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sport & Affärer utges av Ide´Media. Telefon: 0176 – 22 83 50 Mobil: 070-73 03 521 E-post: kontakt@sportaffarer.se
Sidan skapad av Yelles Webbyrå